Naši hráči na turnajích v září

V dorostenecké kategorii se na turnajích ITF dařilo především ve čtyřhře O. Kratochvílovi. Na turnajích kategorie J5 byl spolu s Hrdinou ve švýcarském Horgenu ve finále, v Dánsku na J5 čtyřhru vyhráli, když ve finále porazili švédský pár Widell, Noltorp. Ve dvouhře se O. Kratochvíl probojoval do čtvrtfinále.

N. Davidová byla ve finále dvouhry na C turnaji dorostenek v Kolíně. F. Vala byl na dorosteneckých C turnajích 2x ve finále čtyřhry, a to v Hradci Králové a na Tesle Pardubice.

V kategorii dospělých byl O. Skokan na céčku v semifinále dvouhry a ve finále čtyřhry v Litomyšli, v semifinále dvouhry na Ekonomu v Praze.

V žákovských kategoriích uhrál semifinále čtyřhry v kategorii starších žáků na béčku F. Dymák. Na céčkových turnajích staršího žactva si dále dobře vedli A. Honigová, který byla na domácím turnaji v semifinále dvouhry a čtyřhry, a D. Šmejc, který byl v semifinále dvouhry v Holicích a v semifinále čtyřhry spolu s dalším našim hráčem J. Starým v Chocni. V kategorii mladšího žactva byl na B turnaji v Chrudimi D. Vaverka ve čtvrtfinále dvouhry a semifinále čtyřhry.