Naši hráči na turnajích v březnu

V kategorii dospělých se dařilo O. Skokanovi (na snímku), který na turnaji v Žamberku došel ve dvouhře až do semifinále (porazil Krejčího a Malého), spolu s L. Kelnarem se probojovali až do finále čtyřhry. Na turnaji ve Dvoře Králové získal opět bronz ve dvouhře (porazil V. Talába a Jahelku). Podobně si na turnaji v Žamberku vedl. i L. Kelnar, který se také probojoval do semifinále dvouhry a do finále čtyřhry.

V dorostenecké kategorii si úspěšně vedla A. Vobořilová, která vyhrála turnaj v Kolíně ve dvouhře (vyhrála 4 zápasy, ve finále jí skrečovala Jelínková) i ve čtyřhře spolu s Jelínkovou. O týden dříve získala v Chocni ve dvouhře stříbro, ve čtyřhře zlato. Na B turnaji starších žákyň byla v pražských Vysočanech v semifinále dvouhry i čtyřhry F. Vala byl na Tempu Praha ve finále dvouhry a vyhrál čtyřhru, v Kolíně skončil v semifinále dvouhry a čtyřhru opět vyhrál.

V žákovských kategoriích byla A. Honigová (starší žactvo) dvakrát v semifinále dvouhry v Hradci Králové, ve čtyřhře 1x ve finále, 1x spolu s E. Zběhlíkovou vyhrály. Ve stejné kategorii hrál úspěšně i D. Šmejc, který byl ve dvouhře v Hradci Králové v semifinále. V kategorii mladšího žactva byli na turnaji na pardubické Tesle J. Hrubeš i J. Novotný v semifinále dvouhry, spolu pak získali stříbro ve čtyřhře. J. Novotný byl v semifinále dvouhry i v Hradci králové. J. Říhová byla 2x v semifinále dvouhry a ve finále čtyřhry v Hradci Králové a na Tesle Pardubice (spolu s A. Marešovou).