Závěrečné kolo mistrovských utkání

Poslední červnový víkend patřil posledním mistrákům. Dospělí B odevzdali (ne všichni) zápas Českému Brodu (0:9). Pravdou je, že bez Vlkovského a dalších hráčů je naděje na výhru mizivá. Sestava byla bez 1 muže, protože bylo potřeba posílit divizní LTC C. Posledním zápasem se dospělí C udrželi v divizi, když v ženské části nastoupily Zálabská, Heřmanová a Česká Třebová nakonec přijela jen se 3 muži. Výsledek 7:2 nás na poslední chvíli na skóre posunul na 5. místo v tabulce.

Dorostenecké A družstvo LTC - Tesla přehrálo Žamberk A 7:2 a skončí na 2. příčce v nejvyšší soutěži. Dorost B v oslabené sestavě prohrál 1:8 v Letohradě a 2. nejvyšší soutěž s přehledem udrží stejně jako starší žáci A, kteří v závěrečném kole prohráli také značně oslabení v České Třebové 1:8. V celkovém výsledku obsadí 6. nesestupovou příčku. Mladší žáci A prohráli jasně se Dvorem Králové 0:9, ale skončí nejspíše na 4. místě v nejvyšší soutěži. B družstva už mají odehráno.

Mistrovská utkání jsou za námi, po 2 kovidových sezónách se konečně sehrála všechna utkání. Bohužel 2 roky s kovidem soutěže družstev značně poznamenaly.