1. a 2. kolo mistrovských utkání

Na přelomu dubna a května začala mistrovská utkání.

2. liga v 1. zápase doma prohrála slibně rozehraný duel s Libercem B 4:5. Po dvouhrách bylo 3:3 (body uhráli Vančuřík, Holík a Z. Zálabská). Následně ženy Wasserbauerová, Zálabská vyhrály čtyřhru. Bohužel obě pánské skončily porážkami. Tým nastoupil v sestavě Kratochvíl, Vančuřík, Holík, Rabas, Wasserbauerová, Zálabská. Především v mužské části někteří hráči. Ve 2. utkání jelo družstvo do Houštky a i když nastoupilo v nejlepší sestavě, prohrálo 3:6. Bod ze dvouher přinesla pouze Z. Zálabská, ve 3 sadách prohráli Vlkovský a Vančuřík. Tým nastoupil v sestavě Vlkovský, Kratochvíl, Vančuřík, Goering, Wasserbauerová, Zálabská. Výsledky na https://cztenis.cz/dospeli/druzstva/sezona/2022/soutez/7782

Divizní družstvo ve složení Kelnar, Skokan, Veigert, Papoušek, Davidová, Doležalová porazilo v 1. utkání 5:4 venku Žamberk (body přinesli Skokan, Veigert, Doležalová, dámská čtyřhra a 1 pánský debl). Bohužel se ve 2. zápase na výhru nepodařilo navázat a prohra s Chrudimí doma 4:5 nás asi bude mrzet. Hladkou prohrou na jedničce překvapila posila z 2. ligy Holík. Ostatní bojovali ve sadách, vyhráli Davidová, Veigert, dámská a 1 pánská čtyřhra. Výsledky na https://cztenis.cz/dospeli/druzstva/sezona/2022/soutez/7685

Dorost A hraje v nejvyšší soutěži společně s Teslou Pardubice (LTC - TO TJ Tesla Pardubice), oba zápasy zvládly na podtrženou jedničku. Trutnov i Chrudim porazili shodně 9:0. Dorost B ve 2. nejvyšší soutěži v 1. zápase přehrál Teslu Pardubice v těsném utkání 5:4. Ve druhém pak 9:0 deklasoval Vysoké Mýto.

Starší žáci A v nejvyšší soutěži v prvním zápase doma porazili Trutnov 7:2. Na Edenu v Hradci Králové to byl boj, ale nakonec družstvo urvalo výhru 5:4 (3 body přinesla děvčata). Starší žáci B hrají nejnižší soutěž, ale prakticky s mladšími žáky. Vedli si nadmíru dobře, když shodně 8:1 porazili Poličku i Vysoké Mýto.

Mladší žáci A v nejvyšší soutěži v 1. zápase porazili 7:2 Svitavy, ve 2. nestačili na favorita soutěže DTJ Hradec Králová A, kterému podlehli 0:9. Béčko hrající 2. nejvyšší soutěž prohrálo oba své zápasy. 0:9 se Žamberkem A a 1:8 s Chrudimí A.

Babytenisté hráli zatím 1 utkání. V Holicích po bitvě prohráli 2:4.