4. kolo mistrovských utkání

V kategorii dospělých družstvo LTC B ve 2. lize ani napočtvrté nevyhrálo. V Říčanech prohrálo 3:6, když bylo rozhodnuto již po dvouhrách. Dvouhru vyhrál kapitán Š. Vančuřík. Dvouhru prohrály obě ženy, bod přinesl pár Wasserbauerová, Heřmanová ve čtyřhře, bod poté přidal ještě pár Kratochvíl, Holík. Výsledky na: https://cztenis.cz/dospeli/druzstva/sezona/2022/soutez/7782 C dospělí porazili TK Jičín 6:3 a stále drží naději na udržení divizní příslušnosti, i když situace bude značně zamotaná. Body uhráli Veigert, Vala, Davidová, Vobořilová, čtyřhry žen 1 čtyřhra mužů (Kelnar, Papoušek).

Dorostenecké družstvo složené z hráčů LTC a Tesly Pardubice nezaváhalo a vyhrálo ve Dvoře Králové 7:2. Rozhodujícím mistrákem o postup na MČR bude zápas 5.6. s TK Svitavy. B dorost nevyužil 3 mečbolů v závěrečné čtyřhře a prohrál 4:5 s TK Havlíčkův Brod. 100% byla děvčata (Šimonková, Vlkovská).

Starší žáci A prohráli s Teslou 3:6, B družstvo porazilo Skuteč 5:4. Mladší žáci A vyhráli 6:3 v České Třebové a B družstvo porazilo Vysoké Mýto 5:4.