První 2 kola mistrovských utkání

Dospělí hrají divizi (po sestupu z 2. ligy) a Pardubický přebor. A družstvo hrající divizi v 1. utkání porazilo jednoznačně Chrudim 7/2, i když nebylo úplně kompletní. Ve 2. a asi rozhodujícím zápase o postup do 2. ligy tým nestačil na HIT Hradec Králové a prohrál 2:7. Bodovali Kratochvíl a Wasserbauerová (reprezentovali i v extralize). B družstvo prohrálo v úvodním zápase v Žamberku 2/7, když body přinesla děvčata - Vobořilová ve dvouhře a čtyřhra žen. Ve 2. kole porazilo družstvo oslabené o 1 kvalitní hráčku 5/4 Světlou nad Sázavou, bodovali Vala, Berka, Dymák a Vobořilová ve dvouhrách a pánská čtyřhra.

Dorostenecká družstva hrající 2 nejvyšší soutěže regionu budou mít s omlazenými kádry opravdu těžkou pozici soutěže zachránit. A družstvo prohrálo 4/5 po boji v České Třebové a 3/6 s DTJ Hradec Králové A. B družstvo nestačilo na Chrudim A (3/6)ani na Teslu Pardubice B (2/7).

Starší žáci A prohráli 1. utkání s Českou Třebovou 1/8, bodovala pouze Honigová, ve 2. utkání porazili DTJ Hradec Králové b 6/3. B družstvu 1. zápas skrečovalo Ústí nad Orlicí a ve 2. kole si poradili s Dolní Dobroučí 8/1.

Mladší žáci A prohráli 1. zápas v nejvyšší soutěži s Vysokým Mýtem 3/6, ve 2. si 5/4 poradili s Chrudimí. Mladší žáci B, kde nás reprezentují nejmladší vyhráli 1. zápas v Chvaleticích 5/1, ve 2 zápase hráli s Hlinskem 3/3, bohužel se počítá skóre a to bylo v náš neprospěch.