3. kolo mistrovských utkání

Divizní tým doslova sestřelil DTJ Hradec Králové C 9:0. V Pardubickém přeboru hrála naše dospělá záloha v Moravské Třebové, která je jednoznačným aspirantem na postup do divize. Družstvo prohrálo 2:7, ale důležité body ve dvouhře v kategorii dospělých si připsali A. Vobořilová a O. Zalabák.

Obě naše dorostenecká družstva prohrála a zatím marně vyhlížejí vítězství. Áčko nestačilo na DTJ HK B, když prohrálo 4:5, 3 utkání se prohrály v super tiebreaku (Zalabák, Šmejc a čtyřhra dorostenců), naplno bodovala děvčata jak ve dvouhrách, tak ve čtyřhře (Vobořilová, Honigová). 3 zápasy a 3 prohry 4:5, 3:6, 4:5. B družstvo v Pardubickém přeboru nedělalo bod v Havlíčkově Brodě.

V kategorii staršího žactva prohrálo A družstvo ve Dvoře Králové 3:6 (body připsali Šmejc, Říhová a dívčí čtyřhra), B družstvo snad kráčí konečně za postupem do 2. nejvyšší soutěže, když porazilo TK Holice 5:4, zápas udělala děvčata (Marešová, Škrhová), která získala 3 body.

Mladší žáci A udolali 5:4 oslabený Dvůr Králové a B remizoval s TK Pernštýn Pardubice 3:3, na hry se počítala prohra 59:63. Babytenisti porazili Chvaletice 6:0.