5. kolo mistrovských utkání

Dospělí B se ve 2. lize konečně dočkali vítězství, když porazili Liberec C - Rochlice 6:3. Dvouhru vyhráli Vlkovský, Kratochvíl, Wasserbauerová, Zálabská. Důležitý pátý bod zařídila dámská čtyřhra, vyhrál i 1. pánský debl Vlkovský, Kratochvíl. Výsledky na: https://cztenis.cz/dospeli/druzstva/sezona/2022/soutez/7782 Dospělí C v divizi neuspěli s HIT Hradec Králové a odešli těsně poraženi 4:5, i když ženy (Heřmanová, Davidová) přispěly 3 body. Další bod přidal již jen Vala ve dvouhře. Obě pánské čtyřhry se prohrály, ta poslední Skokan, Papoušek - Praus, Šrámek 6/7 ve třetí sadě. Výsledky na: https://cztenis.cz/dospeli/druzstva/sezona/2022/soutez/7685

Dorost A hrál rozhodující zápas o postup na MČR družstev dorostu, ale bez hostující Šílové (omluvila se z důvodu dovolené), družstvo prohrálo 3:6. Body získali Šmejkal, Matějíček a dívčí čtyřhra (Davidová, Šimonková). Je jen velká škoda, že se zápas nerozhodnul v plných sestavách na dvorcích. Dorost B jasně přehrál 8:1 TK Ústí nad Orlicí.

Starší žáci A porazili 6:3 Pernštýn a jsou tak definitivně zachráněni v nejvyšší soutěži a drží střed tabulky (všechno vyhrála děvčata, dvouhru Dymák a nakonec i obě chlapecké čtyřhry). Starší žáci B v nejnižší soutěži nestačili na TK Hlinsko a prohrou 2:7 se připravili o možný postup do přeboru. Mladší žáci A s přehledem vyhráli s Havlíčkovým Brodem 8:1 a drží střed tabulky v nejvyšší soutěži. Mladší žáci B prohráli s Teslou A 0:9 a vzhledem ke skóre budou hrát v příštím roce nejnižší soutěž. V družstvu hráli zatím nezkušení hráči a do vyšší soutěže se dostali díky odstoupení několika družstev.