4. a 5. kolo mistrovských utkání

Divizní tým jasně přehrál ve 4. kole Svitavy 7:2 a v 5. kole Pernštýn Pardubice 9:0 a zcela přesvědčivě obsazuje 2. příčku v divizi, škoda nepoznamenat, že jsme takto silný a v pohodě hrající tým neměli proti největšímu favoritovi ve 2. kole HIT Hradec Králové. V Pardubickém přeboru zvítězila záloha dospělých s USK Pardubice 7:2 a s B týmem Svitav 6:3 a zajistila tak příslušnost i pro příští rok.

Dorostenecká, značně omlazená družstva, bohužel na svoji příležitost čekají. Ve 4. kole A tým jasně porazil složené družstvo Eden-Pernštýn 9:0, aby v 5. kole prohrál ve značně oslabené sestavě se Dvorem Králové 1:8. B družstvo nestačilo na Teslu Pardubice A a prohrálo 3:6. Obě dorostenecká družstva mají zatím velké obtíže s udržením v soutěžích.

Starší žáci A prohráli zápas s Teslou Pardubice 2:7 a s DTJ Hradec Králové 3:6. Opět citelně oslabené družstvo bude mít velké starosti nejvyšší soutěž udržet. B družstvo hrálo o postup do 2. nejvyšší soutěže s Moravskou Třebovou, prohra 4:5 je dál opět nepustí. Mladší žáci A prohráli obě utkání s celky z Hradce Králové s DTJ 2:7 s Edenem 3:6. Mladší žáci B porazili Chvaletice 4:2 a babytenisti si poradili s Pernštýnem Pce 4:2.

Je bohužel nutné konstatovat, že máme v mládežnických kategoriích omluvenek na jednotlivá utkání více než dost.